Onze vloer na 10 jaar behandeld door Eelco en ziet er weer uit als nieuw. Het resultaat is verbluffend , nooit geweten dat we zo een mooie vloer hadden. Echt vakwerk.

Jolanda en Danny uit Haarlem

Hoi eelco de vloer ziet er prachtig uit dit had een ander niet beter kunnen doen echt vakwerk een aanrader voor iedereen.

Johan en Shirley uit Woerden

Eelco! Bedankt voor de mooie vloer en klantgerichtheid! De combinatie van beide maakt dat ik jullie bedrijf aan iedereen zou aanraden.

Lisette uit Voorburg

Onze vloer is prachtig geworden dankzij het vakwerk en goede advies van Eelco! We wilden een witte primer erover omdat de vloer zo donker was, maar na het schuren kwam onder de lelijke vloer zoiets moois tevoorschijn dat dit niet meer nodig was. We zijn helemaal trots op onze vloer! Super bedankt!

Arjan en Grietje Margreet

Eelco heeft onze grenen vloer keurig gebeitst en gelakt, nadat een ander vloerenbedrijf het niet gelukt was. En ook nog eens op een zaterdag om ons uit de brand te helpen. Petje af voor kwaliteit en klantgerichtheid!

Peter uit Soest

He Eelco, leuk om je na 25 jaar weer te zien. Onze vloer is fantastisch geworden. We zijn er zeer blij mee en met de witte plinten is het nu helemaal af. Groet Ruud

Ruud Booij

Eelco! Héééééél erg bedankt!
Niemand heeft zo’n mooie vloer als ik!
Goed gedaan, echt vakmanschap!

Kathelijne Duppen

Bedankt voor de mooie vloer, groeten familie draaier

Fam Draaier

Hallo Eelco,

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat,

met vriendelijke groet,

Jos & Anne Miek Laan

Jos & Anne Miek Laan